Söğüt Kaymakamı Gözen, görevine başladı

Söğüt Kaymakamı Gözen, görevine başladı


BİLECİK (A.A) - Söğüt Kaymakamlığına atanan Mitat Gözen, görevine başladı.
     Liderlik konusunda doktora yapmak üzere ABDye gidecek olan ve bu nedenle Bilecik Hukuk İşleri Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan Söğüt Kaymakamlığına Espiye Kaymakamı Mitat Gözen atandı.
     Gözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Bilecikin Gölpazarı ilçesinde kaymakam vekilliği yaptığını ve bölgeyi tanıdığını belirterek, Ata ocağında göreve başlamanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Söğüte faydalı olmaya çalışacağım. En küçük bir hizmetim ve katkım için kendimi bahtiyar sayacağım dedi.
     1978 yılında Elazığda dünyaya gelen Gözen, İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Gaziantepte kaymakam adayı olarak başlayan Gözen, Bolunun Dörtdivan, Bilecikin Gölpazarı ve Kütahyanın Altıntaş ilçesinde kaymakam vekillikleri görevinde bulundu. Sırasıyla, Adananın Saimbeyli, Malatyanın Pütürge İlçe Kaymakamlığı ve Iğdır Vali Yardımcılığı ile Giresunun Espiye İlçe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Gözen, Kaymakamlar ve Vali Yardımcılığı kararnamesi ile Söğüt Kaymakamlığına atandı.
     Evli ve iki çocuk babası olan Gözen, iyi derecede İngilizce, orta düzeyde Rusça ve Arapça, temel düzeyde Osmanlıca bilgisine sahip.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Söğüt Kaymakamı Gözen, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER