Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Teknik Menajeri Bozkurt: -Grupta kolay maç yok. Herkes birbirini yenebilecek güçte. Haftayı 3 puan ile kapattık


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt, grupta kolay maç olmadığını, herkesin birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade ederek, haftayı üç puan ile kapatmayı başardıklarını söyledi.
     Bozkurt yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Bayrampaşa ile karşılaştıklarını hatırlattı. Maçı 3-2 kazandıklarını anımsatan Bozkurt, Maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen son dakikalarda attığımız golle 3-2 kazandık. Bayrampaşa takımı kaliteli bir ekip. Zor bir maç oldu. Sıcak havadan dolayı futbolcular zorlandı. Grupta kolay maç yok. Herkes birbirini yenebilecek güçte. Haftayı 3 puan ile kapattık dedi.
     Her maçta bir çok gol pozisyonuna girdiklerini belirten Bozkurt, Biz girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmek istiyoruz. Gol geciktikçe takımda bir stres oluşuyor. Kalemizde çok kolay gol görüyoruz. Kolay gol yeme sorununu çözeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER