Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: Kısa bir süre olmasına rağmen futbolcularla müthiş bir birliktelik yakaladık ve bunun sonucunu da sahada gördük. Amacımız tempomuzu daha da artırarak bunu bütün sezon


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Mehmet Altıparmak, kısa bir süre olmasına rağmen futbolcularla müthiş bir birliktelik yakaladıklarını ve bunun sonucunu sahada gördüklerini belirterek, Amacımız tempomuzu daha da artırarak bunu bütün sezona yaymak dedi.
     Altıparmak, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Yeni Malatyasporun başında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrılmalarının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Göreve geldikten sonra öncelikli olarak sistemlerini belirlediklerini ifade eden Altıparmak, futbolcuların isteğinin ve kazanma hırsının önemli olduğunu vurguladı.
     Ofspor maçında tüm futbolcuların galibiyet sevincine katılmasının, oynanan futbol ve kazanılan puan kadar önemli olduğunu belirten Altıparmak, 26 kişi kenetlendik. Yönetimle ve taraftarlarla kenetlendik. Bana göre bu, Yeni Malatyaspor için olması gereken en önemli faktördü ifadelerini kullandı.
     Her maça kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Altıparmak, hafta sonu deplasmanda oynayacakları İnegölspor maçını kazanıp Malatyaya dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Sevgi ortamı yaratmaya çalıştıklarını anlatan Altıparmak, Bu işin sevgi ve çalışmayla olacağına inanıyoruz. Burada çok kısa bir süre olmasına rağmen futbolcularla müthiş bir birliktelik yakaladık ve bunun sonucunu da sahada gördük. Amacımız tempomuzu daha da artırarak bunu bütün sezona yaymaktır. Çalıştığım her takımda tempo hiç düşmeden devam etti. Burada da onu yakalayacağız. Çünkü burada hem ona müsait futbolcular var hem de bunu daha çabuk gerçekleştirecek bir kalite var diye konuştu.
     Altıparmak, futbolcular arasında herhangi bir ayırım gözetmediğini, kendisi için isimlerden ziyade takımın düzeninin önem taşıdığını vurguladı.
     Hakemlerle ilgili soru üzerine Altıparmak, hakemlerin çok kötü yönetecekleri maçların da olacağını ifade ederek, Ne yazık ki bu ligler, bu hakemlerle oynanıyor. Hakemlerin en büyük sıkıntısı futbolu bilmemeleri. Futbolu bilmedikleri ve pozisyon bilgileri az olduğu için de ne yazık ki çok rahat sarı kart gösterebiliyorlar diye konuştu.
     Her takımın hakem hataları nedeniyle sıkıntılar yaşadığını belirten Altıparmak, şunları söyledi:
     Biz gerekiyorsa hakemi de yeneceğiz. Ofspor maçında bunu gösterdik. Kimse hakemle oynamayacak. Nihayetinde onlar da insan. Onlar da etten, kemikten. Sahanın içinde hakemleri ne kadar yanımıza alırsak, başarımız o kadar yükselir. Ne kadar hakemle oynarsak hem kendi hem de takım performansı düşer. Biz mümkün olduğunca futbolcularımıza bunu söyleyeceğiz. Ama tabii ki bize haksızlık yapıldığı zaman da gereken her şeyi yapacağız.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER