Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup -Kocaelispor Basın Sözcüsü Yılmaz: Sahamızda iyi bir performans sergileyip ilk 3 puanımızı kazanmak istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelisporun basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, Altınordu maçında iyi bir performans sergileyerek 3 puanı kazanmak istediklerini söyledi.
     Yılmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk maçında takımın ortaya koyacağı performansı birçok kişinin merak ettiğini belirterek, deplasmandaki Isparta Emrespor maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini fakat maçtan puan almalarının kendileri için önemli olduğunu anlattı.
     Yarın kendi sahalarında Altınordu ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yılmaz, takımın maça iyi ve hırslı hazırlandığını dile getirdi.
     Yılmaz, Sahamızda iyi bir performans sergileyip ilk 3 puanımızı kazanmak istiyoruz diyerek, takımın maçla ilgili son hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdiğini kaydetti.
     2012-2013 sezonu Türkiye Kupası 1. Tur kuralarının İstanbulda çekildiğini anımsatan Yılmaz, takımının 2. Grupta yer alarak çarşamba günü sahalarında Beyköy Belediyespor ile karşılaşacağını bildirdi.
     Yılmaz, taraftarların talebiyle bilet fiyatlarında indirim yaptıklarını ifade ederek, kale arkası ve maraton tribünü fiyatlarının 5, numaralı tribünün de 15 lira olarak belirlendiğini kaydetti.
    
     -Forma reklamları-
    
     Mehmetçik Vakfının amblemini formalarında ücretsiz taşımak için gerekli yazışmaları yaptıklarını dile getiren Yılmaz, Onlar da onay verdiler. Altınordu maçında Mehmetçik Vakfı sırt reklamıyla çıkacağız. Standartı 8 santim yapılacak. Gönül isterdi ki daha büyük olsun. Bu sezon boyunca Mehmetçik Vakfı amblemini onur, gurur ve şerefle taşıyacağız dedi.
     Kocaeli Valiliğinde rutin olarak görüşmeler yaptıklarını belirten Yılmaz, Kocaeli Valisi Ercan Topacanın yoğun programından dolayı yardımcısıyla bir araya geldiklerini anlattı.
     Yılmaz, Vali Topacanın temaslarıyla göğüs reklamı aldıklarını, ilgili firmanın hafta içinde belirleneceğini dile getirerek, sezonun 4. haftasından itibaren yeni göğüs reklamıyla sahaya çıkacaklarını vurguladı.
    
     -Kulübün borçları-
    
     Sırbistan takımlarından Kızılyıldıza 880 bin avro ödenmesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, borçla ilgili FIFAdan yazı gönderildiğini bildirdi.
     Yılmaz, kulüp başkanı Orhan Görsenin Sırbistana giderek eski futbolcuların katkılarıyla kulüple görüşmeler yaptığını belirterek, temasların olumlu geçtiğini, kulüple büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 3. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER