Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor Teknik Direktörü Baturman: Eğer biz takım oyunumuzu sahaya yansıtır ve ilk 4 hafta mağlup olmazsak, ligde üst sıralarda yer alan bir Kocaelispor olabiliriz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor Teknik Direktörü Bülent Baturman, Eğer biz takım oyunumuzu sahaya yansıtır ve ilk 4 hafta mağlup olmazsak, ligde üst sıralarda yer alan bir Kocaelispor olabiliriz dedi.
     Baturman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl yaş ortalaması 19 olan bir takımın Spor Toto 2. Ligde mücadele ettiğini hatırlatarak, futbolcuların yaz ayındaki süreyle birlikte yaklaşık 3 ay antrenman yapmadığını söyledi.
     Kendilerinin göreve geldikten sonra bu futbolculardan en yüksek performansı nasıl alacaklarını düşünerek bir program hazırladıklarını ifade eden Baturman, kamp çalışmalarında teknik ve fiziki seviyeyi arttırdıklarını kaydetti.
     Batunman, antrenman yaptıkça futbolcuların birbirleriyle oynamaya alıştıklarını dile getiren Baturman, kamp çalışmalarının futbolcuların seviyelerini arttırıcı özelliğe sahip olduğunu belirtti.
     Hazırlık maçlarında, seyircilere rakibiyle mücadele eden, pozisyon yakalayan bir Kocaelispor izlettiklerini kaydederek, Futbolcuların maçta nasıl durması gerektiği ve diğer kuralları antrenmanlarda iyi bir şekilde çalıştık. Hazırlık maçlarında yaptığımız mücadele ve elde ettiğimiz sonuçlar futbolcuların teknik ve fiziki olarak iyi yolda olduklarını gösteriyor. Bu gelişmeler bizim açımızdan memnuniyet verici. Futbolcularımız kapasite olarak şu an yüzde 50-55lerde dedi.
     Lig maçlarının özel maçlardan daha farklı bir atmosfere sahip olduğuna dikkati çeken Baturman, deplasman maçlarında futbolcuların kapasitelerinin üzerinde futbol oynaması gerektiğini vurguladı.
     Baturman, lig başlangıcına kadar futbolcuların kapasitelerini yüzde 80lere çıkarmaları gerektiğini belirterek, Eksik oyuncularımızından ikisi takıma katıldı. Forvet hattında top tutamamamız bizi olumsuz etkiliyordu. Takıma katılan Doğan ile Aykut, ileride top tutmamızı sağlayacak özelliklere sahipler. Eğer biz takım oyunumuzu sahaya yansıtır ve ilk 4 hafta mağlup olmazsak, ligde üst sıralarda yer alan bir Kocaelispor olabiliriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER