Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Büyükşehir Belediyespor-Sandıklıspor maçı Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Gruptaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Sandıklıspor maçı, Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak.
     Bu sezon ligde oynadığı 10 maçtan da galibiyetle ayrılarak, Türkiye liglerinin puan kaybetmeyen tek takımı olan Büyükşehir Belediyesporun, pazar günü sahasında yapacağı Sandıklıspor maçının Diyarbakır Atatürk Stadına alınmasıyla ilgili talebinin Türkiye Futbol Federasyonunca (TFF) kabul edildiği bildirildi.
     Futbol şube sorumlusu Cemal Doğrul, ligde üst üste aldıkları galibiyetlerin Diyarbakırdaki futbolseverlerin maçlarına olan ilgisini daha da yoğunlaştırdığını söyledi.
     Bugüne kadar evlerindeki maçlarını Seyrantepe Tesislerinde yer alan sahalarında oynadıklarını ancak sahanın seyirci kapasitesinin düşük olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Doğrul, şöyle konuştu:
     Seyrantepedeki stadımızın seyirci kapasitesi bin 500 kişilik olduğu için maçımızı izlemeye gelen seyircinin bir kısmı yer kalmadığı için stada giremiyordu. Sporseverlerin izlemesi için bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sandıklıspor maçının 10 bini aşkın kişi kapasiteli Diyarbakır Atatürk Stadına alınması için kısa süre önce Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduk. Bugün bize stat değişikliğiyle ilgili talebimizin kabul edildiği bildirildi. Bu, bizim için sevindirici oldu.
    
     -Dostluk daha önemli-
    
     Doğrul, geçen sezon Sandıklıspor ile deplasmanda oynadıkları maçta istenmeyen birtakım olayların yaşandığını ancak bunu unuttuklarını dile getirerek, pazar günkü maçta Sandıklıspora büyük centilmenlik örneği göstereceklerini söyledi.
     Kulüp olarak skordan ziyade dostluğa önem verdiklerine değinen Doğrul, Kulüp başkanımız, Sandıklıspor Kulübü yöneticilerini telefonla arayarak, Diyarbakıra davet etti. Sandıklıspor karşılaşması dostluk maçı şeklinde geçecek. Taraftarımızla bu ortamı sağlayacağız. Biz galibiyetten ziyade dostluk ve kardeşliğe daha büyük önem veriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER