Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Altınordu, 6 dış saha maçından 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan çıkardı


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu, 6 dış saha maçından 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan çıkardı.
     Emresporu deplasmanda Ozan Solun golüyle mağlup eden Altınordu, Türkiye liglerinin deplasmanda en başarılı takımlarınan biri oldu. Bu sezon İzmir dışında oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkarıp 16 puana ulaşan kırmızı-lacivertliler, deplasmanda en çok puan toplayan ekipler arasında yer aldı.
     Altınordu, bu sezon deplasmanda Diyarbakırspor (2-1), Mardinspor (7-0), Beylerbeyi (2-0), Keçiörengücü (2-0) ve Emresporu (1-0) yenerken, Kocaelispor ile golsüz berabere kaldı. Bu hafta yine deplasmanda Yimpaş Yozgat ile karşılaşacak kırmızı-lacivertliler, ardından lider Darıca Gençlerbirliğini konuk edip devreyi Erzurum BŞB (D), Maltepe ve Gümüşhanespor (D) maçlarıyla tamamlayacak.
     Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Emresporu bu yıl evinde mağlup eden tek takım olduklarını belirterek, Sahasında 2 galibiyet, 3 beraberlik almış bir ekibe karşı oynadık. Maçın çok zorlu geçmesini bekliyorduk. İlk yarı bir hayli sıkıntılı geçti. Ancak golün ardından kontrolü tamamen ele aldık. İkinci 45 dakikada Mertin gerçek yeri olan orta sahaya, Özkanın forvete geçmesi top kontrolünü lehimize çevirdi. Sonuçta önemli bir galibiyet elde ettik dedi.
     Bu arada, Altınordunun, 20 Kasım Salı günü efsanevi futbolcusu Sait Altınorduyu ölümünün 34. yılında heykeli ve mezarı başında anacağı bildirildi.
     Sait Altınordu için ilk tören Alsancak Tren Garı Meydanındaki heykelde saat 10.30da başlayacak. Altınordulular, daha sonra ise 11.00de topluca Kokluca Mezarlığına giderek hem Sait Altınorduyu anacaklar, hem de Beytullah Baliç ve İsmet Orhunbilgenin mezarlarını ziyaret edecekler.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER