Suluovada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları yapıldı

Suluovada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları yapıldı


AMASYA (A.A) - Suluova Kaymakamlığı ile Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı (KOSGEB) Amasya İl Hizmet Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Suluovada açılacak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için müracaat eden kursiyerle arasından mülakat yapıldı.
     Suluova Ticaret Ve Sanayi Odası(TSO) salonunda gerçekleştirilen mülakatlar için başvuran 110 kişi arasında yapılan mülakatta 60 asil ve 20 yedek kursiyer belirlendi.
     Mülakat Komisyonunda Amasya KOSGEB İl Müdürlüğü adına Merve Erarslan, Kaymakamlık adına Sefer Demir, Suluova Çıraklık Eğitim Müdürü Alim Deniz ve TSO adına Yalçın Çakmak görev aldı.
     Belirlenen kursiyerlerin önümüzdeki günlerde başlayacak uygulamalı girişimcilik eğitimi kurslarına alınacağı bildirildi.
     Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları ise yaptığı açıklamada, Kaymakamlık olarak kendi işini kurmak isteyen vatandaşları imkanlar çerçevesinde desteklemeye devam ettiklerini söyledi.
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla yaptığımız kredi desteklemelerinin yanında ayrıca vatandaşlarımızın devlet imkanlarına ulaşabilmeleri, hibelerden ve kredilerden faydalanabilmeleri için bilgilendirme ve kurslar düzenlemekteyiz diyen Sarıfakıoğulları, Vakıf aracılığıyla ayrıca bütün bayanların faydalanacağı yeni kurslar açacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER