Süper Final Galatasaraya yaramadı

Süper Final Galatasaraya yaramadı -Spor Toto Süper Ligde normal sezonu lider tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, Süper Final Şampiyonluk Grubunda oynadığı 4 maçta 5 puan kaybederek, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı -Cim B


İSTANBUL (A.A) - Ercan Çakar - Spor Toto Süper Ligde normal sezonu en yakın takipçisi Fenerbahçenin 9 puan önünde, 77 puanla lider olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Finaldeki maçlarda aldığı sonuçlarla, elde ettiği puan avantajını yitirdi.
     Süper Final Şampiyonluk Grubuna 39 puanla, ezeli rakibi Fenerbahçenin 5 puan önünde başlayan sarı-kırmızılı ekip, Süper Finalde yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.
     Fenerbahçe, Süper Final Şampiyonluk Grubunun 4. haftasında bu akşam Beşiktaş ile oynanacağı karşılaşmadan galip ayrıldığı taktirde, Galatasaraydan liderliği alacak.
    
     -4 maçta 5 puan yitirdi-
    
     Galatasaray, normal sezondaki başarılı performansını Süper Finale taşıyamadı.
     Normal sezonu 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle tamamlayan ve 23. haftadan sonraki hiçbir maçını kaybetmeyen sarı-kırmızılı takım, Süper Finalde 4 maçta 5 puan yitirdi.
     Normal sezonda maç başına 2,26 puan ortalaması tutturan Galatasarayın, Süper Finaldeki maç başı puan ortalaması ise 1,75 oldu.
     Süper Finaldeki ilk maçında Beşiktaşı 2-0 mağlup eden Cim Bom, ikinci haftadaki maçta Fenerbahçeye 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım, 3. haftada deplasmanda 4-2 yendiği Trabzonspor ile 4. haftada sahasında 0-0 berabere kaldı.
    
     -Türk Telekom Arenada maç kazanamadı-
    
     Galatasaray, Süper Finalde sahasında oynadığı iki karşılaşmada da galip gelemedi.
     Sarı-kırmızılı takım, kendi seyircisi önünde ezeli rakibi Fenerbahçeye 2-1 mağlup olurken, dün de Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.
     Cim Bom, Süper Finalde topladığı 7 puanın 6sını deplasmandaki Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında kazandı.
     Normal sezonun 32. haftasında sahasında Trabzonspor ile yaptığı karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan Galatasaray, bu maçla beraber Türk Telekom Arenada oynadığı son 4 müsabakada sadece 1 galibiyet alabildi.
     (ERC-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Süper Final Galatasaraya yaramadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER