Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -İHH Sivas Gönüllüsü Duman: Suriyede ikinci yılını doldurmak üzere olan İslami direniş, büyük zorluklara, imkansızlıklara karşın kararlı ve istikrarlı şekilde sürüyor


SİVAS (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Sivas Gönüllüsü Özcan Duman, Suriyede ikinci yılını doldurmak üzere olan İslami direniş, büyük zorluklara, imkansızlıklara karşın kararlı ve istikrarlı şekilde sürüyor dedi.
     Duman, Suriyedeki mazlum halka destek olduklarını ve onları unutmadıklarını göstermek amacıyla Cumhuriyet Meydanında toplanan İHH gönüllüleri ve bazı sivil toplum örgütleri adına basın açıklaması yaptı.
     Suriyedeki Müslümanlara yeterince sahip çıkılmadığını belirten Duman, Suriyedeki Müslümanlara destek çağrısında bulundu.
     Dayanışmanın önemine dikkati çeken Duman, şunları söyledi:
     Suriyede ikinci yılını doldurmak üzere olan İslami direniş, büyük zorluklara, imkansızlıklara karşın kararlı ve istikrarlı şekilde sürüyor. Bugüne dek dualarımızla, yardımlarımızla yanlarında olduğumuz kardeşlerimize yine yanlarında olduğumuzu, sonuna kadar da yanlarında olacağımızı çok daha güçlü bir sesle duyurmak için bu basın açıklamamız vesile kabul edilmeli.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER