Suşehriden kısa kısa

Suşehriden kısa kısa -İlçeye yapılacak SGK hizmet binasının hafriyat çalışmalarına başlandı


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Suşehri Şube Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapımı için hafriyat çalışmalarına başladıklarını söyledi.
     Yalnızbağlar Mahallesi Çamlıbel Sokakta yapılacak hizmet binasının inşa edileceği yerde incelemelerde bulunan Sel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     SGK binasının yapım işinin, 2013 yılı yatırım programına alındığını belirten Sel, Yaklaşık 1400 metrekare alanı, bedeli mukabilinde hizmet binası yapılması için Sosyal Güvenlik Kurumuna 20 yıl önce satışını yapmıştık. Şu anda hafriyat işlemleri yapılmaktadır. İnşallah kısa süre içerisinde hizmet binasının yapımına da başlanılacaktır. Buradaki kurum binamız, Suşehri başta olmak üzere Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı tüm sigortalılara hizmet verecek. Bu binamızın programa alınmasında başta Milli Savunma Bakanımız Sayın İsmet Yılmaza, bölge milletvekilimiz Ali Turan ve tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
    
     -AK Partiden görme engelli kadına ziyaret-
    
     AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan görme engelli Lütfiye Coşkunu ziyaret etti.
     Camiorta Mahallesinde yaşayan görme engelli Coşkunu ziyaret eden Gönel, ziyarette yaptığı konuşmada, İnsanlık tarihini, medeniyetleri, devletleri erkeklerle beraber inşa eden kadınlar, günümüzde de bu katkısını devam ettirerek, gerek siyasi ve sosyal alanda gerek aile yaşantısında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafifletilmesine, paylaşılmasına ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır diye konuştu.
     Gönel, parti binasında kadınlara özel eğlence programı tertip ettiklerini söyledi.
    
     -CHP Suşehri İlçe Yönetiminden çalışan kadınlara çiçek-
    
     CHP Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ve parti yönetimi, ilçe merkezindeki kamu kurumlarında çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek dağıttı.
     Çorlu, yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya İşçi Kadınları Günü dolayısıyla ilçe parti teşkilatı olarak çalışan kadınlarımızı unutmadık. Bu anlamlı günde çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek kendilerine gül verdik. Daha özgür, daha mutlu ve daha mamur yaşamak için yaşamın her alanında kadınlara çok büyük görevler düşmektedir. Kadınlarımız, bu görev ve sorumluluklardan kaçmayarak üzerlerine düşen görevi yapıyorlar. Kadınsız hiçbir şey tam değildir. 8 Mart Dünya İşçi Kadınlar Gününü kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehriden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER