Suşehrinden kısa kısa

Suşehrinden kısa kısa -Suşehri Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyetinde görev alacak muhtarlar seçildi


SİVAS (A.A) - Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetinde 2013 yılında görev alacak muhtarlar seçildi.
     Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen mütevelli heyeti toplantısında konuşan Kaymakam Mehmet Demiral, 2013 yılında mütevelli heyetinde görev yapacak muhtarlarımıza büyük görevler düşmektedir. Seçilen arkadaşlarımız, köy ve mahallelerinde birinci derecede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarını tespit edip, bu sorunları mütevelli heyeti toplantılarında dile getirmelidir. Biz de ilçe idarecileri olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın sorunlarına merhem olmaya çalışacağız ifadelerini kullandı.
     Kemalpaşa Mahallesi muhtarı Süleyman Matur ve Kurugöl köyü muhtarı Şeref Bıldırcın, Suşehri SYDV 2013 yılı mütevelli heyetine üye olarak seçildi.
    
     -Suşehri Devlet Hastanesi yanında kamulaştırma çalışmaları-
    
     AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Suşehri Devlet Hastanesinin büyütülmesi amacıyla başlatılan kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.
     Kelkit Vadisinde bölge hastanesi konumunda olan Suşehri Devlet Hastanesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Yüce, hastanenin yanındaki arsa üzerinde kamulaştırma çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.
     Hastane içerisinde her türlü teknik donanımın yanı sıra personel atamalarında da ciddi rakamlara ulaşıldığını ifade eden Yüce, Bu bağlamda hastanemize Sağlık Bakanlığının onayıyla 1 pratisyen hekim, 1 kadın doğum uzmanı, 2 tıbbi sekreter, 10 hemşire, 2 ebe, 1 acil tıp teknisyeni, 1 diyaliz teknikeri, Ağız Diş Sağlığı Merkezimize 1 protez teknikeri, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine 5 acil tıp teknisyeni, Toplum Halk Sağlığı Müdürlüğüne 2 ebe atanmıştır. İlçemize hayırlı olsun dedi.
    
     -Suşehrinde genel asayiş uygulaması-
    
     Suşehrinde yapılan genel asayiş uygulamasında, haklarında yakalama kararı bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
     İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan uygulamada yakalanan kişilerden, hakkında hakaret ve basit yaralama suçundan 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan H.Ö, adliyedeki işlemlerinin ardından Şebinkarahisar Cezaevine gönderildi.
     Bir genç kız ile diğer 3 kişi ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehrinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER