SYDVden araba ve ev talebi

SYDVden araba ve ev talebi -Alaplı Kaymakamı Malğaç: -SYDVden araba alınmasından, evinin yapılmasına kadar ve çocukların her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok talep geliyor


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) araba alınmasından, evinin yapılmasına kadar ve çocukların her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok çeşitli talep geliyor dedi.
     Malgaç, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen SYDV mütevelli heyeti seçiminde yaptığı konuşmada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarının kuruluş amacının muhtaç durumda olan insanlara yardım etmek olduğunu söyledi.
     SYDVlerin muhtaç durumda olan insanlara belli bir destekle tekrar ayaklarının üzerine durmalarını sağlayarak onların hayata tutunmalarına yardımcı olduğunu ifade eden Kaymakam Malğaç, şöyle konuştu:
     SYDVler kendi imkanlarıyla sorunlarıyla baş edemeyecek insanlara yardım etmeyi amaç edinmiştir. Gelişen süreç içinde vatandaşların talepleri doğrultusunda görev alanı biraz fiili olarak genişletmiştir. Birçok konuda vatandaşlarımıza destek sağlamaya başlamıştır. Ancak tabi bu önü alınabilir bir gidişatta değildir. Vakfın imkanları çok geniş değil. Herkesin her istediğini verebilecek bir imkanımız yok. Çok çeşitli talepler geliyor. SYDVden araba alınmasından evinin yapılmasına kadar ve çocukların her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok talep geliyor. Bizim herkese yardım yapabilme gibi bir şansımız gücümüz yok.
     Konuşmaların ardından mütevelli heyetine Gürpınar Muhtarı Mehmet Sezer ve Gümeli Beldesi Merkez Muhtarı Erdoğan Şen seçildi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber SYDVden araba ve ev talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER