Tarsus Belediyespor bayan basketbol takımı 30

Tarsus Belediyespor bayan basketbol takımı 30 temmuzda toplanıyor


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Ligi takımlarından Tarsus Belediyespor, 2012-2013 sezonunun hazırlıklarına 30 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.
     Tarsus Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Çelebi Spor Salonunda bir araya gelecek olan takım oyuncuları ilk olarak tanışma toplantısı yapacak. 31 Temmuz 2012 Salı günü Tarsus Medical Park Hastanesinde sağlık kontrolünde geçecek olan sporcular, 1 Ağustos itibaren çalışmalara başlayacaklar.
     Genel Menajeri Melahat Aydın, İlk kez Euroleaguede mücadele edeceklerini, Tarsusun adını en iyi şekilde duyuracaklarını belirterek, transfer çalışmalarını antrenör Erdal Yeğinin verdiği rapor doğrultusunda yaptıklarını kaydetti.
     Taraftarlarla birlikte, güzel ve başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade eden Aydın, 2012-2013 sezonu için önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalara başlıyoruz. İlk hedefimiz 14-16 Eylül tarihleri arasında Kayseri-de oynanacak olan play-out.Bu müsabakalarda başarı olmazsa olmazımız. Güçlü bir takım kurduğumuza inanıyorum. Transfer çalışmalarımıza bir yabancı oyuncu takviye ederek noktalamak istiyoruz. Bu yıl Eurpleaguede Fenerbahçe ve Galatasaray-la birlikte biz de mücadele edeceğiz. Burada başarılı olup, kentimizi, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Yeni sezon bizim için çok ayrı olacak, heyecan ile bekliyoruzgörüşlerine yer verdi.
    
     Muhabir:Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Tarsus Belediyespor bayan basketbol takımı 30 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER