Tatvandaki oturma bankları tahrip edildi

Tatvandaki oturma bankları tahrip edildi


BİTLİS (A.A) - Tatvan sahil şeridinde bulunan oturma bankları ve çöp bidonları, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi.
     Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necati Çinik, yaptığı açıklamada, sahil yolunda bulunan oturma banklarının ve çöp bidonlarının tahrip edilmesinin, büyük bir sorumsuzluk olduğunu söyledi.
     Daha önceleri yine sahil şeridinde bulunan kamelyaların da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yerinden sökülerek tahrip edildiğini anımsatan Çinik, şöyle konuştu:
     Bu bölgede bir süre nöbetçi bulundurduk. Tahrip olayları bitti derken, bugün de oturma banklarımız ve çöp bidonları tahrip edildi. Bunu yapan zihniyetler, belediyemizin hizmetlerini gölgelendirmek istiyor veya siyasi bir oyun oynanıyor. O bankları tahrip edenleri şiddetle kınıyorum. Başta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olmak üzere, bütün sivil toplum kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmalarını ve belediyeye sahip çıkmalarını istiyoruz. Belediye olarak her köşeye bir bekçi bırakamıyoruz. Bu konuda vatandaşın doğunun Parisi olan Tatvana sahip çıkmasını istiyoruz.
     Çinik, tahrip edilen oturma banklarını ve çöp bidonlarını, yazın yeniden onararak halkın kullanımına sunacaklarını belirtti.
     Vatandaşlardan Raif Akbulak ise bu tahribatın kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.
     Akbulak, Sabah sahilde spor yaparken, birçok oturma bankının yerinden söküldüğünü gördüğümde şaşkınlık yaşadım. Banklar yere ve göl kıyısına atılmıştı. Bunu yapanların en kısa sürede bulunması ve cezalandırılması gerekiyor. Yazık günah. Başka illerde vatandaşlar kendilerine yapılan hizmetlere sahip çıkarken, burada vatandaşın faydalanacağı hizmetleri birileri yıkıp yakıyor. Yetkililerin bu duruma bir el atmasını istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Tatvandaki oturma bankları tahrip edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER