Tatvanın ilk tekstil atölyesi açıldı

Tatvanın ilk tekstil atölyesi açıldı


BİTLİS (A.A) - Tatvan ilk tekstil atölyesine kavuştu.
     Okay Dış Ticaret Limited Şirketi Mesul Müdürü Sabahattin Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadın, erkek ve çocuk eşofman takımı imalatı yapılacak olan tekstil atölyesinde, kısa sürede bir çok spor kıyafetinin üretiminin yapılacağını söyledi.
     Tatvan Fuarı yakınlarına kurdukları atölyenin 700 metre karelik kullanım alanına sahip olduğunu kaydeden Okay, şunları kaydetti:
     Tatvanın kapsamlı ilk tekstil atölyesini kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atölyemizde kurduğumuz 30 makineyle başlangıç yaptık. Bunlara 20 makine daha eklenecek. Alt zemin hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Şuan kadın, erkek ve çocuk eşofman takımı imalatı yapmaya başladık. Kısa bir süre zarfında spor kıyafetlerinin birçoğunu üretmeyi planlıyor ve ileride Tatvan çarşı merkezinde fabrika satış mağazası açmayı hedefliyoruz. Kendi bütçemizle açtığımız bu tekstil atölyemizde, İşkur ile koordineli olarak personel çalıştırılacak. Buranın yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlayacağını düşünüyoruz. Amacımız, kalkınmada ve istihdam konusunda memleketimize faydalı olmak.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanın ilk tekstil atölyesi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER