TED Ankara Kolejlilerde Avrupa üzüntüsü

TED Ankara Kolejlilerde Avrupa üzüntüsü -Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Artun: -Bundan sonra tamamen lige konsantre olmak zorundayız


ANKARA (A.A) - TED Ankara Kolejliler, FIBA Kadınlar Avrupa Kupasında gruptan çıkamadı.
     Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Kaan Artun AA muhabirine yaptığı açıklamada, (B) Grubunda dün sahalarında Belçika temsilcisi Lotto Young Cats takımını 81-64 yendiklerini hatırlattı.
     Bu galibiyetin ardından gruptan çıkarak Avrupa serüvenine devam edebilmek için Fransız ekibi Hainut Basketin, Belarus temsilcisi Olimpiayı yenmesini beklediklerini belirten Artun, Maalesef Hainut Basket takımı deplasmanda Olimpiaya mağlup olunca biz de Avrupaya veda etmek zorunda kaldık dedi.
     Kendileri için üzücü bir durum olduğunu ifade eden Artun, Avrupada da yolumuza devam edebilmeyi isterdik. Artık bunu kendimize dert edip yıpranmamıza gerek yok. Çünkü Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) gibi zor bir ligde, çok kuvvetli takımlara karşı oynuyoruz. Avrupadaki maç trafiği yoğunluğu ligde istenilen neticeleri de almamızı engelliyordu. Bundan sonra tamamen lige konsantre olmak zorundayız. Daha çok çalışarak öncelikle ligdeki varlığımızı sürdürmek ve ardından da üst sıralarda yer alabilmek için mücadele edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber TED Ankara Kolejlilerde Avrupa üzüntüsü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER