Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -TAGİD Genel Sekreteri Biçer: -Türk iş adamlarının farklı coğrafyalara açılmasına katkı sağlamayı amaç edindik


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Türk iş adamlarının farklı coğrafyalara açılmasına katkı sağlamayı amaç edindik dedi.
     Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, TAGİD üyesi işadamlarının bağlı bulundukları TUSKON tarafından düzenlenen, Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü 2012 fuarına katılarak 130 ülkeden işadamlarıyla iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen ve binlerce işadamının katıldığı fuarda, TAGİD üyelerinin, yurt dışı bağlantıları için ikili görüşmeler yaparak yurt dışı piyasasına adım attığını belirten Biçer, şunları kaydetti:
     TAGİD, TUSKONun öncülüğünde dünyanın dört bir yanına yayılmış etkin ve güçlü yapısı ile üyelerinin en üst seviyede girişimciliğine katkı sağlamak adına bir takım çalışma ve faaliyetlerde bulunuyor.
     Türk iş adamlarının farklı coğrafyalara açılmasına katkı sağlamayı amaç edindik. Yaptığımız iş görüşmeleri bunun en güzel bir göstergesi olmuştur.
    
     -Çorluda hırsızlara suçüstü
    
     Çorlu ilçesinde, bir apartmandan hırsızlık olayına karışan 2 şüpheli, polis tarafından suçüstü yakalandı.
     Kemalettin Mahallesi Dereiçi Sokaktaki bir apartmanın kullanılmayan dairesine, pencereyi kırarak giren 2 kişi içerideki su musluklarını, su vanalarını ve bazı malzemeleri de alarak kaçmak istedi.
     Ancak, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, O.D ve K.Ö isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.
    
     -Malkarada insan haklarıyla ilgili konferans verildi
    
     Malkara Kaymakamlığı ve Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulunun işbirliğiyle insan hakları konferansı düzenledi.
     Malkara Kültür Sarayında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alpay Hekimler, Uluslararası Hukuk belgeleri ışığında insan hakları kavramını anlattı.
     Alpay, insanın insana hükmetmesinin ve onu ezmesinin insan onuruna yakışmayan ve kabul edilemeyecek bir davranış olduğunu ifade etti.
     Konferansa Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve öteki davetliler katıldı.
    
     -Moskovanın şifresi ekibi Çorluda
    
     Moskovanın Şifresi isimli sinema filminin oyuncuları Çorluda sevenleriyle buluştu.
     Bir Alışveriş Merkezindeki sinema salonunda yapılacak gala gösterimi için Çorluya gelen oyuncular, burada sevenleriyle biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Filmin başrol oyuncuları Alper Kul, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, İsrafil Köse ve Çetin Altay, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
     Filmin başrol oyuncularından Alper Kul yaptığı açıklamada, ilk filmleri olan Sümelanın Şifresi Temelden sonra, serinin ikinci filmi olan Moskovanın Şifresi Temeli de çektiklerini belirterek, il il gezerek gala gösterimlerine katıldıklarını kaydetti.
     Kul, açıklamasında ayrıca, filmin büyük bir kısmını Trabzonda çektiklerini ifade ederek, Çorludan sonra gala gösterimlerinin Ankara ile devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Alper Eral / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER