Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerde bulundu


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş ve Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Tolga Çemreki ziyaret etti.
     Başsavcılık ziyaretinde, ÇİSADın çalışmaları ve üye sayısı gibi konular hakkında, Başsavcı Karakuşa bilgi veren Civan, Derneğimizde rutin olarak yapılan toplantılarda sizi de aramızda görmekten onur duyarız dedi.
     Karakuş da vergi dairesinin taşınmasının ardından Çorlu Adliye binasında yapılan düzenlemeler ve değişiklikler hakkında bilgiler verdi.
     Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giden Civan ve beraberindekiler, Binbaşı Tolga Çemreke görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
    
     -Kosovalı iş adamları heyeti Çorluda-
    
     Kosovalı iş adamları heyeti, Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneğini (TAGİD) ziyaret etti.
     TAGİD Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Ali Canbulat, iş adamlarına verilen yemekte yaptığı konuşmada, Kosovadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Buna biz de Türk iş dünyası olarak katkıda bulanabilmeyi bir vazife ediniyoruz. Kısa bir süre önce bir iş heyeti düzenleyerek Kosovayı ziyaret ettik. Orada TAGİDin organizasyonu ile Kosova Türk Ticaret Odasında bir iş geliştirme ve yatırım formu organize ettik. Kosova Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısının desteği ve katılımlarıyla iş formunu gerçekleştirdik
     TAGİD bünyesinde bulunan 270 üye iş adamı ile Kosovaya daha fazla yatırım yapmaya çalışacaklarını ifade eden Canbulat, Avrupaya olan yakınlığı, yetişmiş iş gücü ve Türk insanına verilen değer ve destek Kosovayı gerçekten yatırım için çok önemli bir ülke haline getiriyor. Biz, bu yıl Kosova ile ilgili farkındalığı artırmak için birçok üyemize Kosovaya yatırım teşvik ediyoruz. Bu konuda her zaman talepleri değerlendireceğiz diye konuştu.
    
     -Çorlusporda transfer çalışmaları-
    
     Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, ilçelerinde spor ruhunun yeniden canlanması için çalışmalara başladıklarını belirtti.
     Çolpan, yaptığı açıklamada, Çorluspor için yeni bir oluşum içine gireceklerini ve 10 futbolcu transfer edeceklerini anlatarak, teknik direktör olarak da Sefa Davarcı ile anlaştıklarını ifade etti.
     Geçmişte olduğu gibi o eski Çorluspor ruhunu geriye getirmek istediklerini bildiren Çolpan, gelecek sezon için yeni projeleri olduğunu ve çok güzel işler başaracaklarına inandıklarını dile getirdi.
     Çolpan, yeni sezonda, ilçedeki 3 amatör kulübü tek çatı altında toplayarak, yeni bir oluşum içine gireceklerini de söyledi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER