Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünden huzurevi ziyareti


TEKİRDAĞ (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tekirdağ İl Müdürü Mahmut Kotan ve personeli, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevini ziyaret etti.
     SGK Tekirdağ İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SGK İl Müdürü Kotan ile eşinin, huzurevi sakinleri ile sohbet edip, kadınlar gününü kutladığı bildirildi.
     Açıklamada, huzurevi binasını da gezen İl Müdürü Kotanın, yürüme güçlüğü çeken yaşlıları odalarında ziyaret ederek, hediye ve çiçekleri takdim ettiği kaydedildi.
     Ziyarete, SGK İl Müdür Yardımcısı Özgül Köse ve kurum personelleri Murat Topal, Rasim Tunce, Elif Ateş, Yasemin Tunce, Mücella Özçevik, Filiz Uysal, Hakan Özel ve İsmail Meralin de katıldığı belirtildi.
    
     -8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, Gala Yemeği ile sona erdi-
    
     Tekirdağda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları, Gala Yemeği ile sona erdi.
     Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, yemekte yaptığı konuşmada, kadınların toplumsal ve siyasal yaşamdaki konumunun, o ülkenin gelişmişliğinin ve çağdaşlığının önemli göstergesi olduğunu ifade etti.
     Etkinliğe, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayanın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçının eşi Mürvet Kocakundakçı, Belediye Başkanı Adem Dalgıçın eşi Münevver Dalgıç ile davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER