Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -TRAKYAKA mart ayı yönetim kurulu toplantısı yapıldı


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) mart ayı yönetim kurulu toplantısı, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikayanın başkanlığında yapıldı.
     TRAKYAKA Hizmet Binasındaki toplantıda, Vali Yerlikayanın başkanlığında önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, 2014-2023 yılları arasında uygulanacak Bölge Planı yazım süreci hakkında bilgi verildi.
     Toplantıya, Edirne Valisi Hasan Duruer, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Tekirdağ İl Genel Meclisi Başkanı Orhan Perçinoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Behçet Şen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş da katıldı.
    
     -Çorlu MYOda Kariyer Günleri düzenlendi
    
     Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Kişisel Gelişim Topluluğunca Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
     Çorlu MYO Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, Muhasebe Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği, İş Hayatı, Özel Sektör ve Kamu Sektöründe İş İşleyişi ve Bağımsız ve İç Denetim konularında sunumlar yapıldı.
     Konferansa, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
    
     -NKÜde Kütüphane Haftası etkinlikleri
    
     Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca, Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
     Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Okuma Şenliğinde, öğrenciler canlı müzik eşliğinde kitap okudu.
     Okumak ana temalı Okuma Sağanakları adlı fotoğraf sergisinin açıldığı etkinlikler, 1 Nisana kadar devam edecek.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER