Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -AFADdan fabrika işçilerine yönelik eğitim


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün, il genelinde faaliyet gösteren fabrika ve iş yerlerinde oluşturulan Acil Kurtarma ve İlk Yardım (AKYE) ekiplerine yönelik eğitim seminerleri başladı.
     Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen seminerlerde, AKYE ekiplerine "Acil durum yönetimi", "Risk analizi", "Doğal afetlerde iş yerlerinde alınması gereken önlemler" konularında teorik bilgiler verildi. Eğitimlerin sonunda 106 fabrika ve iş yerinin yetkililerine "Katılım Belgesi" sunulacak.
     Eğitimler ekim ayına kadar devam edecek.
    
     -"Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açılacak-
    
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "4. Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi, 25 Nisanda açılacak.
     Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından geçen yıl düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflar, bir alışveriş merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
     Sergi, 25-30 Nisan arası görülebilecek.
    
     -Kapaklıda "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri-
    
     Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında vatandaşlara pilav ikram edildi.
     Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı yazılı açıklamada, etkinlikler çerçevesinde yaklaşık 500 vatandaşa pilav ve ayran ikram ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER