TKHK Şırnak Genel Sekreteri Tokur:

TKHK Şırnak Genel Sekreteri Tokur: Üniversite hastanesinde yapılacak özel işlemlerin haricinde artık diğer bütün tedavileri biz yapıyoruz


ŞIRNAK (A.A) - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Şırnak Genel Sekreteri Dr. Hakan Tokur, üniversite hastanesinde yapılacak özel işlemlerin haricinde artık diğer bütün tedavileri yaptıklarını söyledi.
     Tokur, Cizre Devlet Hastanesini ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen bir yıl içerisinde vatandaşa verilen hizmetleri gözden geçirdiklerini ve gelecekte daha iyi hizmet vermek için eksiklikleri yerinde görmek amacıyla yılın son gününde bile hastaneleri ziyaret ettiklerini kaydetti.
     Hastane personeli ve doktorların çalışmasıyla hasta sevklerini azaltıklarını belirten Tokur, Son zamanlarda personellerimiz ve doktorlarımızın elverişli çalışmaları sonucu sevkleri bir nebze olsa da durdurduk. Halkımıza verdiğimiz hizmetin kalitesi yükseldi. Üniversite hastanesinde yapılacak özel işlemlerin haricinde artık diğer bütün tedavileri biz yapıyoruz. İlimizdeki hastanelerde kamu hastaneleri sistemine geçildiğinden itibaren Şırnaktaki tüm hastanelerimizde ve sağlık tesislerimizde yeni bir uygulama başladı. Yatıp çıkan hastalarımıza 2-3 gün içinde dönüp onların bizden memnun olup olmadığını soruyoruz. Kendilerinden bizlere önerileri ve eleştirileri var mı- diye soruyoruz. Kendimizi daha iyi denetlemek böyle bir yolu deniyoruz dedi.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz-Abidin Yel/Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber TKHK Şırnak Genel Sekreteri Tokur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER