TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları

TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları -Kırmızı-siyahlı ekip, Elazığspordan Oktay Popu bir yıllığına kiralık olarak transfer etti


KÜTAHYA (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Elazığspordan Oktay Popu bir yıllığına kiralık olarak transfer etti.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın sezon öncesi hazırlıklarının ikinci bölümünün Kocaelinin Kartepe ilçesinde sürdüğünü söyledi.
     Kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Atalay, bir süredir takip ettikleri Popun, Elazığspor tarafından bonservisiyle verilmek istenmediğini anlattı.
     Atalay, Pop ile bir yıllığına kiralık anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, Oktay halen Elazığsporun bonservisli futbolcusudur. Daha sonra kendisinden yararlanmak istiyorlarmış. Bu yüzden bonservisini vermek istemediler. Biz de kiralama yolunu seçtik dedi.
     Kartepedeki kampa katılan Pop da elinden gelenin en iyisini yaparak takımına katkı sağlamaya çalışacağını dile getirdi.
     TKİ Tavşanlı Linyitsporda başarılı bir sezon geçirmeyi dileyen Pop, İnşallah hedefi olan bir takım oluruz. İlk 6 ve hatta ilk iki için çaba göstermek adına elimden gelen tüm gayreti göstermek istiyorum diye konuştu.
     İzmitte 1988 yılında doğan Oktay Pop, futbola 2000de Kocaelisporda başladı ve 2005te bu kulüpte profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla Lüleburgazspor, Mardinspor ve Elazığspor kadrolarında yer alan Pop, TFF 1. Ligde 42, Spor Toto 2. Ligde 92, Spor Toto 3. Ligde 6, Ziraat Türkiye Kupasında bir karşılaşmada oynayarak toplam 9 gol kaydetti.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor, iç transferde kaleci Yavuz Eraydın, Mehmet Besler, Hasan Yaşar, Emrah Dağ ve Abdi Aktaş ile sözleşme yenilemiş, Ahmet Yakak, İsmail Dinler, Semavi Özgür, Kingsley Nwankwo, Şener Aşkaroğlu ve Abdullah Eryılmaz ile yollarını ayırmıştı.
     Kırmızı-siyahlılar, Körfez Futbol Kulübünden kaleci Metin Erol, Bozüyükspordan Hakan Çevik, Afyonkarahisarspordan Ahmet Topal, Çaykur Rizespordan Osman Fırat, Karşıyakadan Özgür Volkan Yıldırım ve Akhisar Belediyespordan Bilal Özdemiri transfer etmişti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitsporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER