TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Devrim:

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Devrim: -Kazanmak istiyoruz ve bunun için gereken ne varsa yapacağız


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Levent Devrim, maçı kazanmak istediklerini ve bunun için gereken ne varsa yapacaklarını söyledi.
     Devrim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu 2-0 yenildikleri Torku Konyaspor mücadelesini geride bırakarak, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına odaklandıklarını bildirdi.
     Ligin formda ve moralli ekiplerinden biriyle karşılaşacaklarını belirten Devrim, müsabakadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti.
     Kazanmak istiyoruz ve bunun için gereken ne varsa yapacağız diyen Devrim, maçta iyi bir mücadele sergilemeyi hedeflediklerini anlattı.
     Devrim, sahasında etkili oynayan, taraftarıyla bütünleşebilen, onlardan aldığı destekle coşkulu oynayabilen bir ekip olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
     İki takımın da üstün özellikleri olduğu gibi açık verdiği noktalar var. Rakibimizin bu açık noktalarından yararlanarak 3 puanı hanemize yazdırmak için ter dökeceğiz. Zorlu bir ligde bulunuyoruz. Birbirini yenemeyecek takım yok. En alttaki takım gidip en üstteki takımı yenebilecek kapasiteye sahip. Bunun örneklerini her hafta yaşıyoruz. Bu yüzden lig maçlarında favori takım yoktur. Ancak Tavşanlı Ada Stadındaki bu maçın favorisi biziz.
     Tavşanlı Ada Stadında, 6 Ekimde saat 14.00te başlayacak TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını, İstanbul bölgesi hakemlerinden Tayfur Özkan yönetecek.
     PTT 1. Ligde iki takım arasında daha önce oynanan 4 maçtan ikisini TKİ Tavşanlı Linyitspor, birini Kayseri Erciyesspor kazandı ve bir maç berabere sonuçlandı. TKİ Tavşanlı Linyitsporun sahasında oynanan iki karşılaşmadan biri 1-1 berabere, diğeri ise TKİ Tavşanlı Linyitspor lehine 3-0 tamamlandı.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Devrim: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER