Toçoğlundan İlyaslar Mahallesine ziyaret

Toçoğlundan İlyaslar Mahallesine ziyaret -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -İlyaslar Mahallemizin yol sorununu çözecek, çevre düzenlemesini de yapacağız


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İlyaslar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
     Ziyarette konuşan Toçoğlu, İlyaslar Mahallesinin yol sorununu çözeceklerini belirterek, çevre düzenlemesini de yapacakları söyledi.
     Mahalle sakinleri ile sohbet Toçoğlu, istişare ortamını çok önemsediklerini ifade ederek, Bu tür mahalle buluşmaları bizim için çok önemli. Biz istişare ortamını çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize en güzel hizmetleri verebilmenin peşindeyiz dedi.
     Yeni Büyükşehir Kanunu ile birlikte tüm il sınırları Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil edildiğini hatırlatan Toçoğlu, Bundan sonra hizmetlerimizi tek elden güçlü bir şekilde yapacağımıza inanıyorum. Hamdolsun ülkemizde bir istikrar var. Edindiğimiz tecrübelerle bu istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını hasıraltı edemeyiz. Havaların ısınması ile birlikte keşifler yaparak yol sorununu çözecek çevre düzenlemesi yapacağız. Çevre düzenlemesi ile birlikte fitness parkı da kurarız. Hemşehrilerimiz sorunlarını bize iletsinler, bize güvensinler. Biz milletimize hizmet için bu görevlerdeyiz şeklinde konuştu.
     AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise memlekete hayırlı hizmetler verebilmek için tam kadro çalıştıklarını belirterek, Yapılan tüm çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanması bizleri motive ediyor. Bizi güzel ağırladığınız için teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Toçoğlundan İlyaslar Mahallesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER