Tokat heyetinin Azerbaycan ziyareti

Tokat heyetinin Azerbaycan ziyareti -Vali Yılmaz: Amacımız ticaret yapan hemşehrilerimizin Azerbaycandaki muhataplarıyla buluşmalarına vesile olmak, karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmekti


TOKAT (A.A) - Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Azerbaycana yaptıkları ziyaretin iyi geçtiğini belirterek, Amacımız ticaret yapan hemşehrilerimizin Azerbaycandaki muhataplarıyla buluşmalarına vesile olmak, karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmekti dedi.
     Yılmaz, makamında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıçın daveti üzerine 11-15 Haziran tarihleri arasında Azerbaycanda temaslarda bulunduklarını söyledi.
     Tokat Valiliği ile Tokat Ticaret ve Sanayi Odasının koordinesinde düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Yılmaz, Azerbaycan ziyaretine Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat milletvekili Dilek Yüksel, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat ve yönetim kurulu üyeleri, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve üyeleri, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ilimizde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamları ile İstanbulda faaliyet gösteren Tokatlı sanayici ve iş adamlarımızdan oluşan 30 kişilik bir heyetle katıldık diye konuştu.
     Tokat ve Azerbaycan arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi adına böyle bir programın düzenlendiğini ifade eden Yılmaz, Amacımız ticaret yapan hemşehrilerimizin Azerbaycandaki muhataplarıyla buluşmalarına vesile olmak, karşılıklı ticari ilişkileri geliştirmekti. Program dahilinde Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Derneği, Azerbaycan Türk İşadamları Birliği ve Azerbaycan Sahipkarlar Teşkilatları Milli Konfederasyonu ile toplantı yapma fırsatı bulduk. Bu kurumsal gezi neticesinde biz memnun kaldık, hemşehrimiz iş adamlarımızın da sözleşme yapmasının mutluluğuyla buraya geldik dedi.
     Toplantıda, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Halil İbrahim Yüksel de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat heyetinin Azerbaycan ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER