Tosya MYOda akademik yıl açılışı

Tosya MYOda akademik yıl açılışı


KASTAMONU (A.A) - Tosya Meslek Yüksekokulunda 2012-2013 akademik yılı açılış töreni ve eğitim-öğretime yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma toplantısı düzenlendi.
     Tosya Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde törene, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Akyıldız, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, protokol üyeleri, Tosya Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Akyıldız, yapılacak çalışmalar ve açılacak programlar hakkında bilgi verdi. Açılacak yeni programlarla öğrenci sayısının artacağını ve bununda Tosyaya her anlamda katkısı olacağını ifade eden Akyıldız Tosya MYOnun bu aşamaya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise 49 ile başlayıp bugün 493 öğrenciye ulaşan Tosya MYOnun gelecek yıllarda hem bölümlerinin hem de öğrenci sayısının artacağını belirtti.
     Aydın, şu ifadeleri kullandı:
     Tosya Meslek Yüksek Okulu 49 öğrenciyle başladığı eğitim öğrenci hayatına 478 öğrenci ve 20 öğretim görevlisi sayısına ulaşmıştır. Fiziki imkânlarımız sınırlıdır, fiziki imkânlarımızı geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Kıymetli gençler, sizler artık Kastamonu Üniversitesinin bir mensubusunuz. Mensubu ve mezunu olmaktan gurur duyacağız bir üniversitenin içindesiniz. Sizlere düşen çalışmak gayret etmek yine en iyisini yapmak, hangi mesleği yaparsanız yapın, hangi yüksek okulu, bölümü, üniversiteyi bitirirseniz bitirin önemli olan kendini yenileyebilmek geliştirebilmektir. Çağı yakalayabilmek ayak uydurabilmektir. Hayatta başarının sırrı çalışmaktır. Bizde sizden daha fazla gayretle azimle çalışmanızı istiyoruz.
     Konuşmaların ardından okul bahçesinde oluşturulan Çınar Yoluna, protokol üyeleri tarafından çınar ağacı dikildi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Tosya MYOda akademik yıl açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER