Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, iş adamlarıyla

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, iş adamlarıyla görüştü


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iş adamlarıyla görüştü.
     Gümrükçüoğlu, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek, bir süre görüştü.
     Bektaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, amaçlarının Karadenizin değişik şehirlerindeki üyelerle, heyette bulunan iş adamlarını görüştürmek olduğunu belirterek, Bu görüşmeler sayesinde iş geliştirme ve planlama programları hazırlayarak, ülkenin kalkınmasına, ticaretine ve ihracatına katkı sağlamayı amaçlıyoruz dedi.
     Başkan Gümrükçüoğlu, ASKON heyetini Trabzonda ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.
     Karadeniz bölgesinde iş adamlarının da katılımıyla gerçekleştirilecek iş geliştirme programının Trabzon ve bölge için çok yararlı sonuçları olacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
     Trabzona yapılacak olan yeni yatırımlarla birlikte hem şehrimiz hem de bölgemiz büyük bir ivme kazanacak ve bölgemizin kalkınması hızlanacaktır. Trabzon Belediyesi olarak şehrimizde ticareti arttıracak ve işsizliği azaltacak bu denli programlara tüm imkanlarımızla her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle Anadolumuzun bağrından çıkmış ASKONa şükranlarımı ifade ediyorum.
     Gümrükçüoğlu, ziyaret anısına Bektaşa porselen tabak hediye etti.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, iş adamlarıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER