Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği

Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği -CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: Arkadaşlarımızın, Trabzona geldikleri zaman Trabzonun markası olmuş Trabzonspor Kulübünü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu (Fotoğra


TRABZON (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Arkadaşlarımızın, Trabzona geldikleri zaman Trabzonun markası olmuş Trabzonspor Kulübünü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu dedi.
     Öztrak, partisinin il binasında, CHP heyetinin dün Trabzonspor Kulübünü ziyareti ve sonrasında yaşanan tartışmalara ilişkin bir gazetecinin sorusu bir soru üzerine, şunları söyledi:
     Trabzonspor ve camiası Türkiyenin göz bebeği. Lig şampiyonluğunu Anadoluya getirmek suretiyle Türk futboluna çok ciddi bir canlılık, umut kazandırmış, Türk futbolunun gelişmesine çok büyük katkılarda bulunmuş bir camia. Dolayısıyla bizim, arkadaşlarımızın, Trabzona geldikleri zaman Trabzonun markası olmuş Trabzonspor Kulübünü ziyaret etmemeleri saygısızlık olurdu. Ben şunu anlamakta güçlük çekiyorum, siyaset camiye girdi, kışlaya giriyor, siyaset okullara girdi, şimdi spora giriyor. Biz her kulübe aynı mesafedeyiz. Spor kulüplerinin siyasete alet edilmesine tamamen karşıyız. Bu ülkede biz adaletin herkese objektif olarak uygulanmasını istiyoruz. Bizim çığlığımız budur.
     Öztrak, kısır çekişmelerin içine girmek istemediklerini de vurgulayarak, Bu çekişmelerin, kulüp içerisindeki bir takım sıkıntıların, CHP üzerinden çözülmeye çalışılmasının kimseye faydası olduğunu düşünmüyorum dedi.
     CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ise Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şenerin tutumunu yanlış bulduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER