TTSOda seçimler tamamlandı

TTSOda seçimler tamamlandı -TTSO Meclis Başkanlığına Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Hacısalihoğlu, yeniden seçildi


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Suat Hacısalihoğlu, yeniden seçildi.
     TTSOdan yapılan yazılı açıklamada, 69 meclis üyesinin, meclis başkanı ve yardımcıları, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB delege üyeleri ile disiplin kurulu üyeleri seçimlerini gerçekleştirdiği belirtildi.
     Ulusoyun yeniden meclis başkanlığına seçildiği ifade edilen açıklamada, yardımcılığına İbrahim Nalbant ile Adnan Sağlamın, katip üyeliğine ise Cesur Gerigelmezin seçildiği vurgulandı.
     Açıklamada, Ulusoyun şu ifadelerine yer verildi:
     "Demokratik ve güzel bir seçim yapılmıştır. Mücadeleci bir seçim yapılmıştır, bu nedenle herkesi takdir etmek lazım. Bu meclisin çatısı altında uzun yıllardan beri görev yapıyoruz. Hiçbir zaman biz-siz ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. Seçilen her arkadaşımız bizim için meclis üyemizdir. Seçilemeyenlere teşekkür ediyorum, seçilenlere de başarılar diliyorum."
     Hacısalihoğlu ise yönetim kurulunun Coşkun Kahraman, Erkut Çelebi, Şaban Bülbül, Nevzat Özer, Tolga Avcı, Selahattin Bektaş, Murat İskender, Özcan İlarslan, İsmail Genççelep ve Emanullah Tüfekçiden oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Oda seçimleri tamamlandı. Heyecanlı bir seçim yaşadık. Bu demektir ki geleceğe yönelik Trabzonla ilgili çalışmalarımızda böyle heyecanlı olacaktır. Bundan dolayı hepimiz şanslıyız. Meclis üyelerinde gençleşme oldu. Bu gerçek anlamda faaliyetlerimiz açısından önemlidir. Yönetim kurulu arkadaşlarımızdan seçilenlerin hepsini kutluyorum. Güzel bir seçim oldu. Şadan Eren başkanımız ümit ediyorum ki TOBBdaki seçimlerimizde de eski yerini alır. Gerek Ankarada, gerek Trabzonda, gücümüzü her yerde biraz daha geliştiririz."
     Açıklamada, TOBB delegeliğine Ali Osman Ulusoy, Davut Bülbüloğlu, Davut Bozkurt, Halil Yaroğlu, Tayfun Sezeroğlu, İbrahim Sertel, Sadık Atmaca, Şadan Eren, Salim Önel, Kadem Çakıroğlu, Cemal Akçay, Rüştü Çakır, Mustafa Şılbır, TTSO disiplin kurulu üyeliğine ise Temel Kofoğlu, Selam Kongur, İzzet Tuna, Ahmet Çakır, Özbakır Ofluoğlu ve İsmail Öztürkun seçildiği ifade edildi.
    
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber TTSOda seçimler tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER