TÜGİADtan birlik ve beraberlik yemeği

TÜGİADtan birlik ve beraberlik yemeği


ANKARA (A.A) - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) üyeleri, düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
     TÜGİAD Ankara Şubesi ve Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Özdoğanın ev sahipliğinde JW Marriott Otelde düzenlenen yemeğe, Ankara Sanayi Odası Başkanı (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak ve diğer davetliler katıldı.
     Yemekte konuşan, ASO Başkanı Özdebir, herkesin Ankara için birlikte hareket etmesi gerektiğini ama bunun yeterince gerçekleşmediğini söyledi.
     Büyük kaynak oluşturularak Ankara Shopping Festin organize edildiğini ama kentte heyecan ve coşkunun hissedilmediğini belirten Özdebir, kentte Ankaralılık bilincinin oluşması ve Ankarada yaşayanların kente sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
     Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar da genç işadamlarına aile şirketlerini kurumsallaştırmaları çağrısında bulunarak, Şirketler sadece sahiplerinin malı değil. Aynı zamanda orada çalışanların ve ülkenin de değeri. Bu değerleri daha uzun süre yaşatmak için mutlaka kurumsallaşmaya gidilmeli diye konuştu.
     Yemeğin ev sahibi Mansur Özdoğan ise TÜGİADın iş hayatı kadar sosyal konularda da en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade ederek, yemekle hem TÜGİAD üyelerini bir araya getirmeyi hem de üyelerin bağışlarıyla yardım kuruluşlarını desteklemeyi amaçladıklarını söyledi.
     Konuşmaların ardından, Özdebir, Yaşar, Sarıtoprak ve Özdoğanın da aralarında olduğu 10 kişiye plaket verilirken, 16 yeni üyeye rozet takıldı.
     Yemekte üyelerden toplanan bağışlar, Tohum Otizm Vakfı ile Yeni Doğuş Çocukları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine aktarıldı.
    
     Muhabir : Özcan Yıldırım
     Yayıncı : Fazilet Özer
<< Önceki Haber TÜGİADtan birlik ve beraberlik yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER