Tüketici Başvuru Merkezi, gönüllü gıda müfettişlerini

Tüketici Başvuru Merkezi, gönüllü gıda müfettişlerini bilgilendirecek


ANTALYA (A.A) - Tüketici Başvuru Merkezi Genel Başkan İbrahim Güllü ve merkez üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bedrullah Erçini makamında ziyaret etti.
     Güllü, ziyarette yaptıkları faaliyetler hakkında Erçine bilgi verdi. Güllü, önceki dönemlerde bilinçli tüketici eğitimi çerçevesinde yer alan üyelerle tarım müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Antalya Valiliğince belgeleri verilen Gönüllü Gıda Müfettişlerini yeniden bir araya getirerek, bilgi güncellemesi ve yeni mevzuatlar hakkında bilgilendirme yapılması gerektiğini ifade etti.
     Erçin de yapılacak çalışmalarda ortak hareket edebileceklerini dile getirerek, bu konuda il müdürlüğünce bir uzman görevlendireceğini kaydetti.
     Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından 16 Ekim tarihinin Dünya Gıda Günü olarak kabul ettiğini bildiren Erçin, bu çerçevede kendilerinin de 16 Ekim tarihinde bir etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi.
     Erçin, Dünya Gıda Gününde Birleşmiş Milletler ve üye ülkelerde açlık, gıda üretimi ve tüketimi gibi konularda seminer verileceğini, seminere katılan üretici ve tüketicilerin sorunları hakkında bilgi alınacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tüketici Başvuru Merkezi, gönüllü gıda müfettişlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER