TÜLOMSAŞa iş yeri hekimi alınması

TÜLOMSAŞa iş yeri hekimi alınması -Eskişehir Tabip Odası Başkanı Yılmaz: TÜLOMSAŞ yönetiminin yapması gereken, Eskişehir Tabip Odasına yazılı olarak başvuru yapmaktır


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Tabipleri Birliğine bağlı Eskişehir Tabip Odası Başkanı Nazım Yılmaz, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞnin (TÜLOMSAŞ) ihaleyle iş yeri doktoru alımı uygulamasına ilişkin, TÜLOMSAŞ yönetiminin yapması gereken, Eskişehir Tabip Odasına yazılı olarak başvuru yapmaktır dedi.
     Yılmaz, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, TÜLOMSAŞ yönetiminin, iş yeri hekimi ihtiyacını ihale yöntemiyle karşılama yoluna gittiğini bildirdi.
     Hekimlik ve hekimlik değerlerinin, ihaleyle alınıp satılacak bir mal olmadığını belirten Yılmaz, bu ihale sürecine son verilmesini istediklerini söyledi.
     Yılmaz, TÜLOMSAŞ yönetiminin, kendilerinden iş yeri hekimi talebinde bulunması halinde onlara destek verebileceklerini anlatarak, TÜLOMSAŞ yönetiminin yapması gereken, Eskişehir Tabip Odasına yazılı olarak başvuru yapmaktır. Bu tercih, ihale yoluyla en ucuza hekim emeğini satın almaktan daha hukuki ve daha değerli olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber TÜLOMSAŞa iş yeri hekimi alınması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER