Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: -"Milletimizin göz bebeği Türk Polis Teşkilatımız, özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla, itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, "Milletimizin göz bebeği Türk Polis Teşkilatımız, özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur" dedi.
     Kaşıkoğlu, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, devletin köklü kuruluşlarından polis teşkilatının dün olduğu gibi bugün de halkın nezdinde saygın bir yerde durduğunu söyledi.
     "Toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatından olan polis teşkilatımız, son yıllardaki performansıyla, hayati öneme sahip bu görevi başarıyla yürütmektedir" diyen Kaşıkoğlu, çetelere, mafyaya, hukuk dışı örgütlenmelere ve her türlü suça karşı azim ve kararlılıkla mücadele verildiğini aktardı.
     Kaşıkoğlu, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güven olgusunun gelişmesinin başarıdaki payı artırdığına işaret ederek, şunları kaydetti:
     "AK Parti iktidarı olarak daima polisimizin yanında olduk, özlük haklarını geliştirdik, teknik donanım açısından dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından biri haline getirdik. Milletimizin göz bebeği teşkilatımız, özellikle son yıllardaki başarılı performansıyla itibarını daha da güçlendirmiş, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur.
     İnanıyoruz ki anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle demokrasimizin daha da pekişmesi, hukuk sistemimizin, huzur ve güvenliğimizin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir.
     Bu düşüncelerle teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, bütün polislerimizi sevgiyle selamlıyoruz."
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER