Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: "Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, milletimizin huzur ve emniyetinin en büyük güvencesidir"


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Mesajında, Türk Polis Teşkilatının 168 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Ünal, şunları kaydetti:
     "Devletimizin müstesna kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, milletimizin huzur ve emniyetinin en büyük güvencesidir. Devletin temel amaç ve görevlerinin yerine getirilmesinde önemli sorumluluk üstlenen Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. 168 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, büyük birikimi ve tecrübesiyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri benimseyerek üstlendiği zor ve meşakkatli görevi başarıyla sürdürmektedir. Türk polisi, her yerde ve her şartta fedakarca çalışmış, üstlendiği kutsal görevini, büyük bir hizmet aşkıyla canı pahasına ifa etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, huzurun bekçileri ve teminatı olan Emniyet Teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum."
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER