Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl dönümü -Futsal takımları, dostluk maçı yaptı


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, Bilecik Emniyet Müdürlüğü Uluslararası Polis Birliği (IPA) ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futsal takımları, polis teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl dönümü anısına maç yaptı.
     Osmangazi İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonundaki karşılaşma, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi takımının 7-6 üstünlüğüyle sona erdi.
     Maçı, Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrencileri de takip etti.
     IPA Bilecik Şube Başkanlığının düzenlediği maçı oğluyla izleyen İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu, yaptığı açıklamada, dostluk maçı olmasından dolayı güzel bir kaynaşma ortamı sağlandığını bildirdi.
    
     -Şehitler için mevlit okutuldu-
    
     Bilecikte, Şerif Paşa Camisinde, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl dönümü dolayısıyla şehitler için mevlit okutuldu.
     Akşam namazını müteakip Kuran-ı Kerimden ayetler, mevlit ve ilahilerin okunduğu programa, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu, emniyet müdür yardımcıları İlhan Akgüneş ve Zafer Erdoğan, Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen ve Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin, emniyet mensupları, POMEM öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
     Program sonunda katılımcılara, gül suyu ve lokum ikram edildi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168inci yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER