Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar

Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar -Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hacıabdullahoğlu: Birinci cihan harbinde Alman gemisine Osmanlı bayrağı çekip Rus limanlarını bombalayarak, Osmanlıyı harbe sokarak parçaladıkları gibi yeni


ANKARA (A.A) - Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, patriot füzelerinin Türkiyede konuşlandırılmasıyla ilgili Birinci cihan harbinde Alman gemisine Osmanlı bayrağı çekip Rus limanlarını bombalayarak, Osmanlıyı harbe sokarak parçaladıkları gibi yeni bir tuzakla baş başayız dedi.
     Hacıabdullahoğlu ve bir grup partili, Güvenparkta bir araya gelerek patriot füzeleri ve NATO ile ilgili eylem yaptı. Grup adına açıklama yapan Hacıabdullahoğlu, Türkiyenin NATOda kalışının ve NATOnun Türkiyede oluşunun meşru bir sebebi kalmadığını öne sürdü.
     Türk askerinin Afganistanda, Irakta ve Libyada NATO emrinde bulunmasının bir anlamı olmadığını savunan Hacıabdullahoğlu, Sovyetler Birliğinin dağılmasıyla NATOnun işlevsiz kaldığını kaydetti. Hacıabdullahoğlu, Üsler boşaltılması gerekirken NATOya yeni anlam kazandırıldı. Bu defa düşman İslam. NATO savunma paktı değil, haçlıların işgal gücü oldu. Böyle olduğunu biz değil kendileri ifade ediyorlar. O halde bizim hala NATOda ne işimiz var diye konuştu.
     Patriotların Türkiyede konuşlandırılmasının meşru bir izahı bulunmadığını anlatan Hacıabdullahoğlu, Birinci cihan harbinde Alman gemisine Osmanlı bayrağı çekip Rus limanlarını bombalayarak, Osmanlıyı harbe sokarak parçaladıkları gibi yeni bir tuzakla baş başayız dedi.
     İncirlikteki camiyle ilgili iddialara da değinen Hacıabdullahoğlu, böyle bir durumun Türkiyede yaşanmasının kabul edilemez olduğunu ve olay doğruysa sorumluların cezalandırılmasını, kamuoyunun da bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Enes Kaplan
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER