Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Gelişim Koleji Antrenörü Atak: İzmirde sürekli kazanan bir ekip kimliğini korumamız açısından önemli bir galibiyet elde ettik


İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Liginde Pertevniyali 75-69 mağlup eden Gelişim Kolejinin antrenörü Deniz Atak, İzmirde sürekli kazanan bir ekip kimliğini korumamız açısından önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.
     Atak, yaptığı açıklamada, Pertevniyal karşılaşmasının ikinci yarısının çok gergin geçtiğini ifade ederek, aleyhlerine verilen hakem kararları ve iki teknik faul nedeniyle, 10-12 sayılık farkın kısa sürede ve kolay bir şekilde kapandığını savundu.
     Buna rağmen maçı çevirmesini bildiklerini ve bu durumun sevindirici olduğunu dile getiren Atak, İzmirde sürekli kazanan bir ekip kimliğini korumamız açısından önemli bir galibiyet elde ettik dedi.
     Gelişim Koleji oyuncusu Feyzi Çelebioğlu da Pertevniyalin geriden gelip maça ortak olmasına rağmen dağılmadıklarını ve karşılaşmayı kazandıklarını, ekip olarak kırılma noktalarında iyi mücadele ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER