Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Gelişim Koleji Antrenörü Atak: "Her şeye rağmen ligde kalmayı başarmak bizim açımızdan sevindirici"


İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Liginde Darüşşafakaya mağlup olmasına rağmen averajla ligde kalan Gelişim Kolejinin genel menajeri Deniz Atak, "Her şeye rağmen ligde kalmayı başarmak bizim açımızdan sevindirici" dedi.
     Atak, yaptığı açıklamada, zor bir sezon geçirdiklerini, Darüşşafakaya yenilmelerine rağmen düşme hattındaki rakipleri Pertevniyalin de kaybetmesiyle ligde kaldıklarını söyledi.
     Maçı kaybetmenin hüznünü ve ligde kalmanın mutluluğunu aynı anda yaşadıklarını belirten Atak, şunları kaydetti:
     "Aslında kendi işimizi kendimizin görebileceği bir gündü ama kazanamayınca ve bizim de maçımız 25 saniye önce bitince son anlar gerçekten çok zor oldu. Burada saymakla bitmeyecek kadar nedenle ligde bu konuma indik. Her şeye rağmen ligde kalmayı başarmak bizim açımızdan sevindirici."
     İzmirdeki ilk maçta Pertevniyali 9 sayı farkla 75-66 mağlup eden Gelişim Koleji, deplasmandaki randevuyu 67-61 kaybetmesine rağmen, 3 sayılık fark sayesinde önümüzdeki sezonda 2. Ligde oynamaya hak kazandı. Pertevniyal ise bu haftaki sonuçlara göre lige veda etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER