Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları

Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları -Üniversite Spor Oyunları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, ödül töreni ile sona erdi


ISPARTA (A.A) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun Koç Holdingin sponsorluğunda düzenlediği Üniversite Spor Oyunları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
     SDÜ Doğu Yerleşkesindeki Spor Salonunda düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında 60 üniversiteden 22si kadın, 60ı erkek olmak üzere 82 takım mücadele etti.
     Müsabakaların erkekler kategorisinde Marmara Üniversitesi birinci, Uludağ Üniversitesi ikinci, Kocaeli Üniversitesi üçüncü, Okan Üniversitesi dördüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Dumlupınar Üniversitesi birinciliği, Ege Üniversitesi ikinciliği, İstanbul Üniversitesi üçüncülüğü ve Balıkesir Üniversitesi de dördüncülüğü elde etti.
     Müsabakaların erkekler ferdi kategorisinde ise Marmara Üniversitesinden Gencay Menge birinci, aynı üniversiteden Onur Oktav ikinci, İstanbul Üniversitesinden Deniz Hür üçüncü, Kocaeli Üniversitesinden Uğur Aksoy ise dördüncü oldu. Kızlar ferdi kategorisinde Aslı Şahin birinciliği, Gönül Koyun ikinciliği, Müge Sayar üçüncülüğü ve Derya Tuncal da dördüncülüğü kazandı.
     SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Numan Tamer ve Masa Tenisi Merkez Hakem Komitesi Üyesi ve müsabakaların başhakemi Koray Mete, düzenlenen törenle sporculara ödül ve kupalarını verdi.
     Öte yandan, etkinlikler kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesinde çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler de gerçekleştirildi.
     (DG-HÖ-HS-ADA)
<< Önceki Haber Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER