Türkiye Kupası final maçı dönüşündeki kaza

Türkiye Kupası final maçı dönüşündeki kaza -Kazada ölen 2 kişi, memleketleri Trabzonda toprağa verildi


TRABZON (A.A) - Ankarada önceki akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçından dönen bordo-mavili taraftarları taşıyan kamyonetin, Giresunun Görele ilçesinde tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen 2 kişinin cenazeleri, memleketleri Trabzonda toprağa verildi.
     Şeref Vanlıoğlu için Hayrat ilçesinin Balaban beldesindeki Merkez Camisinde, cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.
     Törene, Vanlıoğlunun ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin ile Mustafa Yumlu, belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Hayrat Müftüsü Hayrettin Kılıçbayın kıldırdığı cenaze namazının ardından Vanlıoğlunun cenazesi, Of ilçesinin Tavşanlı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.
     Kazada ölen diğer taraftar Sefer Köse için Sürmene ilçesine bağlı Oylum beldesi Merkez Mahallesinde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Kösenin cenazesi, beldedeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
    
     -Olay-
    
     Görele ilçesi Kumyalı Mahallesinde, Trabzon yönüne giden Ercan Mollahüseyinoğlu yönetimindeki 61 FC 956 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak önünde seyreden 54 KR 433 plakalı tıra, ardından refüje çarpmıştı. Kazada, kamyonette bulunan Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Köse (23) olay yerinde yaşamını yitirmiş, kamyonet sürücüsü ile Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23) ve Eyüp Vanlıoğlu (23) yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar / Asena Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiye Kupası final maçı dönüşündeki kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER