Türkiye Öğrenci Konseyi üyeleri Rektör İbicioğlunu

Türkiye Öğrenci Konseyi üyeleri Rektör İbicioğlunu ziyaret etti


ISPARTA (A.A) - Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Başkan Yardımcısı ve SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, yönetim kurulu üyeleri, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Nihat Buğra Ağaoğlu, üniversite öğrencilerinin daha iyi ortamlarda eğitim almalarına yönelik faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, Öğrenciler için hem sosyal hem de kültürel aktiviteleri bir arada bulundurmaya çalışıyoruz. Bu anlamda en çok destek aldığımız SDÜyü ve rektörümüz Prof. Dr. Hasan İbicioğlunu ziyarete geldik dedi.
     Uygulamaları aldıkları fikirlere yönelik olarak belirlediklerini ifade eden Ağaoğlu, Türkiye Cumhuriyeti gençliğinin gelecekte daha iyi yerlere gelebilmesi açısından bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen rektörümüze çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İbicioğlu da bilişim teknolojilerinin hızlı geliştiği günümüzde geleceğin Türkiyesinin şekillendirilmesinde, geleceğin liderlerinin yetiştirilmesinde ve eğitim politikasının yapılandırılmasında gençlerin çalışmalarının önemli olduğunu vurguladı.
     Öğrenci Konseyi tarafından yürütülen çalışmaların diğer öğrencilere de örnek olacağını ifade eden İbicioğlu, Öğrenci Konseyi olarak Türkiyenin eğitim politikalarının yanı sıra yüksek öğrenim sorunlarını ve çözüm önerilerini de tartışıyorsunuz. SDÜ olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlere destek vermeyi ülkemizin geleceğine destek vermek olarak görüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiye Öğrenci Konseyi üyeleri Rektör İbicioğlunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER