Türkiye Ralli Şampiyonasında heyecan İzmirde başladı

Türkiye Ralli Şampiyonasında heyecan İzmirde başladı -TOSFED Başkanı Berberoğlu: -"Katılımı artırmak için aldığımız önlemlerin sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz"


İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Demir Berberoğlu, "Katılımı artırmak için aldığımız önlemlerin sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz" dedi.
     AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Berberoğlu, Ege Rallisi ile 2013 Türkiye Ralli Şampiyonasının startını verdiklerini, yarışın her zamanki gibi çok güzel geçtiğini söyledi.
     İzmirdeki ralliye 65 aracın katıldığını kaydeden Berberoğlu, "İzmirde uluslararası standartta asfalt parkurumuz var. Yarışmacı arkadaşlar kendilerini gösterdi. Her kategoride burun buruna bir yarış izledik. Birinciler çok az saniye farklarla belli oldu" dedi.
    
     -Katılım daha da artacak-
    
     Berberoğlu, İzmir Ülkü Yarış Pistinin gelecek hafta da Türkiye Pist Şampiyonasının ilk ayağına ev sahipliği yapacağını belirterek, şöyle konuştu:
     "Yeni yıl heyecanlı başladı. Bu heyecanı bütün yıla yayabileceğimizi düşünüyorum. Başarılı bir sezon geçeceğine inanıyorum. Katılımı artırmak için aldığımız önlemlerin sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz. Ege Rallisinde 69 numaralı araba vardı. Bu kapı numarasını en son 1979daki Türkiye Rallisinde görmüştüm. Bu kıvanç verici bir şey. Daha büyük bir kalabalığa ulaşacağımızı düşünüyorum."
    
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Türkiye Ralli Şampiyonasında heyecan İzmirde başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER