TÜSİAD Yönetim Kurulu Bursayı ziyaret edecek

TÜSİAD Yönetim Kurulu Bursayı ziyaret edecek


İSTANBUL (A.A) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu, Bursayı ziyaret edecek.
     TÜSİAD tarafından yapılan açıklamada, TÜSİAD Yönetim Kurulunun küresel ekonomi açısından kritik bir öneme sahip olan gelecek süreçte, Türk özel sektörünün dinamizmiyle ekonomiye ivme kazandıracağına inandığı belirtilerek, Yönetim Kurulunun, üyesi olduğu bölgesel iş dünyası federasyonları aracılığıyla Türkiyenin birçok ilini ziyaret edip iş dünyası temsilcileri ile yeni dönemi değerlendirdiği kaydedildi.
     Bu toplantıların devamı olarak, yıl içerisinde aylık TÜSİAD Yönetim Kurulu toplantılarının bir bölümünün İstanbul dışındaki illerde yapıldığı ve farklı bölgelerden ve sektörlerden iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelindiği dile getirilen açıklamada, bu kapsamda, TÜSİAD Yönetim Kurulunun 7 Haziran Perşembe günü BUSİAD Konferans Salonunda bir toplantı gerçekleştireceği bildirildi.
     Açıklamaya göre, TÜSİAD ve BUSİAD ortaklığında düzenlenecek toplantının açılış konuşmaları, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Yöney tarafından yapılacak. Toplantıda ayrıca Dış Politikadaki Gelişmeler ve Ekonomik Görünüm başlıklı bir panel düzenlenecek.
    
     Muhabir: Elif Ferhan Durmuş
     Yayıncı: Affan Kulunyar
<< Önceki Haber TÜSİAD Yönetim Kurulu Bursayı ziyaret edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER