Tütüncü, mahallelerde yaptıkları çalışmaları anlattı

Tütüncü, mahallelerde yaptıkları çalışmaları anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahallelerde yaptıkları çalışmaları anlattı.
     Tütüncü, Kepezaltı Mahalle muhtarı Yusuf Küçükkayayı ziyaret etti.
     Mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak bölgede 9 bin 664 metre sıcak asfalt, bin 125 metre beton yol ve 6 bin metrekare beton kaldırım çalışması yaptıklarını bildiren Tütüncü, mahalledeki okul ve camilere bakım ve onarım hizmeti götürdüklerinin, Kepezaltındaki mevcut parkları da tadilat çalışmasıyla yenilediklerini kaydetti.
     Daha sonra Santral Mahallesine geçen Tütüncü, mülkiyet sorunundan dolayı Kepezaltında olduğu gibi bu mahallede de yol açma, asfalt, kaldırım, yeşil alan, sosyal tesis gibi hizmetleri yapamadıklarını söyledi.
     Sorunlara rağmen Santral Mahallesini hizmetten mahrum bırakmadıklarını belirten Tütüncü, mahallede ilk sıcak asfalt çalışmasının kendi dönemlerinde yapıldığını anlattı.
     Mahallenin güneyinden geçen DSİ su kanalının etrafını çevre düzenlemesi çalışmasıyla yaşam merkezi haline getireceklerini ifade eden Tütüncü, Türkiyenin en büyük eğitim kampüsü de Santral Mahallesine yapılıyor. 250 dönüm alana inşa edilecek olan ve içerisinde 17 okulun olacağı tesisin ihalesi mart ayında yapılacak. İmar planını yaptığımız eğitim kampüsü, mahallenin değerine değer katacak dedi.
     Hakan Tütüncü, Düden Mahalle muhtarı Saim Şen ile de bir araya geldi. Mahallede, 5 bin 373 metre sathi kaplama, bin 20 metre sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirten Tütüncü, bölgede kanal yolu olarak bilinen ve altyapısı hizmet veremez hale gelen Hanımeli Sokaktaki yolun genişletilmesi için çalışma başlattıklarını bildirdi.
     Daha sonra ziyaret ettiği Orta Mahalle Muhtarı Hasan Alıcıdan mahallenin sıkıntıları hakkında bilgi alan Tütüncü, mahalleye muhtar evi inşa ettiklerini, bin 250 metre yeni yol açtıklarını, 3 bin 258 metre sathi, 782 metre sıcak asfalt çalışmasını tamamladıklarını kaydetti.
     Menderes Mahalle muhtarı Ahmet Ali Bozları da ziyaret eden Tütüncü, mahallede 6 bin 531 metre sathi kaplama, 3 bin 686 metre de sıcak asfalt hizmeti gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Bölgedeki okullara ilgi gösterdiklerine değinen Tütüncü, bölgedeki dört okulun bahçesinde sıcak asfalt ile bakım ve onarım çalışması yaptıklarını vurguladı. Tütüncü, yeni bir park kazandırdıkları Sinan Mahallesinde 7 bin metre yeni yol, 8 bin 930 metre sathi, 10 bin 746 metre sıcak asfalt hizmeti yaptıklarını anlattı.
     Mahalle muhtarları da Tütüncüye taleplerini ve sorunlarını anlattı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, mahallelerde yaptıkları çalışmaları anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER