UEFA Avrupa Ligi play

UEFA Avrupa Ligi play-off turu -Bursaspor, yarın Twente ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı


BURSA (A.A) - Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Twente ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Özlüce Tesislerinde antrenman yapan futbolcuları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ziyaret etti. Altepe, antrenman öncesi saha kenarında futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, yeşil beyazlı takımın yarınki maçtan tur için yeterli bir skorla ayrılacağına inandığını söyledi.
     Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspora her zaman destek verdiklerini dile getiren Altepe, Bu modern Özlüce Tesisleri, belediye tarafından yapıldı. Dünyanın en iyi statlarından biri olan Timsah Arenanın da inşaatı sürüyor. İnşallah en kısa sürede stat tamamlanacak ve Bursaspor bu statta çok güzel başarılara imza atacak dedi.
     Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Recep Altepe ve kentin diğer önde gelenlerinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayarak, bu desteğin artarak devam etmesini istediklerini kaydetti.
    
     -Antrenman-
    
     Ziyaretin ardından yeşil beyazlı futbolcular Twente maçının son çalışmasını yaptı.
     Teknik direktör Sağlam gözetiminde gerçekleşen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti.
     Yeşil beyazlı futbolcular bu bölümde kondisyon çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde Sağlamın oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber UEFA Avrupa Ligi play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER