Ulaşım hatlarında düzenleme yapıldı

Ulaşım hatlarında düzenleme yapıldı -Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu: -"Vatandaşlarımızdan gelen talepler neticesinde toplu taşıma hatlarımızda yenilikler yaptık"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda toplu taşıma hatlarında yenilikler yaptıklarını bildirdi.
     Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni uygulama kapsamında "27, 20A ve 17" nolu hatlarda düzenleme yapıldığını kaydetti.
     Yolcu, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
     "27 numaralı Ofis Garajı-SAÜ Kampüsü hattımızın güzergahı, ATSO Evlerinden sonra Doktorlar Sitesi, Bayraktepe siteleri, Sakarya Şehitliği, Adapazarı-Serdivan tapu daireleri ve Gençlik Merkezinden geçecek şekilde revize edilmiştir. Bu düzenleme neticesinde daha önce hiçbir toplu taşıma hizmeti bulunmayan ve vatandaşlarımızın 1 ila 1,5 km yürümek zorunda kaldıkları Bayraktepe ile Şehitlik ve tapu daireleri bölgesinde belediye otobüsleri hizmet verecek.
     Ayrıca bu bölgede oturan vatandaşlarımız tek vasıta ile aktarmasız şekilde Serdivan merkezine ve Serdivan Belediyesine, Serdivan AVM ile kampüse ulaşmış olacaktır."
    
     -20A ve 17 numaralı hatlar-
    
     Yolcu, "20A numaralı" hatta düzenleme yaptıklarını vurgulayarak, 20A Beşköprü ve Ofis Garajı hattının 32 Evlerden sonra Hızırilyastan da geçeceğini ifade etti.
     Tunatandan Serdivan ve kent merkezine ulaşacak şekilde güzergahı revize ettiklerine dikkati çeken Yolcu, şunları bildirdi:
     "Bu düzenleme ile daha önce tek vasıtayla bağlı oldukları Serdivan ilçesine ve AVMye ulaşamayan vatandaşlarımız da bu imkana kavuşmuş olacaklardır.
     Daha önce Adatıp-Güneşler arasında hizmet veren 17 numaralı hattımız, yeni gelişmekte olan ve henüz hizmet alamayan, Serdivan Sivritepedeki Vişne Bloklarına kadar uzatılmıştır. Burada ikamet eden vatandaşlarımız artık tek vasıta ile Adatıp, Serdivan Belediyesi, Serdivan AVM, Çark Caddesi, Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi ve Güneşlere ulaşabilme imkanına kavuşmuşlardır."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ulaşım hatlarında düzenleme yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER