Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım,

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, İzmirde -"(THY hosteslerinin kırmızı ruj kullanmaması) Kırmızı güzel bir renk. Ay yıldızlı bayrağımızın rengi"


İZMİR (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, THY hosteslerinin kırmızı ruj kullanmamasıyla ilgili tartışmalara ilişkin, "Kırmızı güzel bir renk. Ay yıldızlı bayrağımızın rengi" dedi.
     Swiss Otel Grand Efeste düzenlenen Türkiye-Amerika Sivil Havacılık Konferansına katılan Yıldırıma gazeteciler, programın ardından çeşitli konularda sorular yöneltti. Bakan Yıldırım, THY hosteslerine yönelik kırmızı ruj yasağı bulunup bulunmadığı yönündeki soruya, "Kırmızı güzel bir renk. Ay yıldızlı bayrağımızın rengi" şeklinde cevap verdi.
     Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun gazetelerde yer alan "Hükümetle et ile tırnak gibiyiz" sözlerinin sorulması üzerine, "Gayet güzel söylemiş. Biz de baştan beri aynı şeyi söylüyoruz" dedi.
     Hükümet olarak İzmire her zaman pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını belirten Yıldırım, kentin sorunlarını çözmeye gayret ettiklerini söyledi.
     Aziz Kocaoğlunun "Binali Yıldırımla yerel seçimlerde yarışmaktan onur duyarım, çok zevkli ve centilmence bir yarış olur" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Yıldırım, şunları kaydetti:
     "Aziz Bey aday mı- Hayırlı olsun. Zamanı gelince AK Partide adayını belirleyecek. O zaman da İzmirli hemşehrilerimiz kimi seçeceğine karar verecek. Şu anda gündemimizde seçim yok. Bizim gündemimizde hizmet var. İzmirin işlerini göreceğiz. Memleketimizin yollarını yapacağız. Havayolunu halkın yolu yapacağız. Günü geldiğinde seçimleri de en güzel şekilde yapacağız."
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER