Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Soluk, Sivasta -Soluk, Alonet Çağrı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu


SİVAS (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Sivasta Alonet Çağrı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Soluk, İl Özel İdare binası yan tarafında inşaatı devam eden Alonet Çağrı Merkezini inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
     Soluk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çağrı merkezi inşaatının son aşamaya geldiğini ve Nisan ayı içerisinde hizmet vermeye başlamasının planlandığını söyledi.
     Çağrı merkezinde 150 kişinin istihdam edildiğini, faaliyete geçmesiyle birlikte 400 kişinin daha istihdam edileceğini belirten Soluk, kente yapılması planlanan dijital arşiv konusunda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Yer konusunda Sivas Belediyesinin yardımcı olacağını, dijital arşivinde çağrı merkezi yanına yapılmasının planlandığını belirten Soluk, şunları kaydetti:
     İlimizdeki diğer çağrı merkezleri ve dijital arşivin de faaliyete geçmesiyle bin 500 ile 2 bin kişi istihdam edilmiş olacak. Çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca Türk Telekom kendi binasında çağrı merkeziyle ilgili tadilat yapıyor. Orada da bir grup insanımız istihdam edilecektir. İnşallah Sivasta çağrı merkezi ve dijital arşivde çalışan 2 bin 500, 3 bin kişiye ulaşılacak, elektronik ortamda çalışan hemşehrilerimiz olacak. Bu bizim için büyük bir kazançtır. Her şeyin Sivasın lehine olmasını temenni ediyoruz. Sivaslıların hoşuna gidecek hizmetler üretmek gayretiyle çalışıyoruz.
     Alonet Çağrı Merkezi Müdürü Murat Dursun ise çağrı merkezini bütün araştırmaları yaparak teşekküllü ve modern şekilde hayata geçirdiklerini dile getirerek, Nisan ayında 450 kişilik çalışanımızla faaliyete başlamış olacağız. 150 kişilik kadromuz test üretimine devam ediyor, tecrübe edindik. Elektronik arşivleme ve veri saklamayla ilgili çalışmalarımızı da başlatma noktasına geldik. Böylece Sivasa yeni istihdam sağlamış olan bir alan daha açmış olacağız dedi.
     Müsteşar Soluka incelemeleri sırasında Karayoları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse ve Türk Telekom İl Müdürü Murat Kaya da eşlik etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER